Egy pár perces recept, amit érdemes kipróbálnotok! 😛 Alig pár összetevő és már kanalazhatjátok is ezt a nagyon csokis, mégis könnyű édességet. Ahogy már megszokhattátok, ez a desszert glutén,-tej,-tojás,-szója,-és hozzáadott cukortól mentes összetevőkből készül.
Ha nem szeretitek a chilit, használjátok a natúr Black Choco csokoládékrémünket a chilis helyett.
Hozzávalók:
- 100 g kesudió
- 80 g konzerves kókusztej
- 1 ek Black Choco Chili csokoládékrém
- ½ ek kakaópor
- 20 g agávé szirup
- 50 ml víz
Elkészítés:
Tegyük be a konzerves kókusztejet a hűtőbe éjszakára, így a teteje kicsit megkeményedik, ezt a részét fogjuk majd használni.
Rakjuk az összes hozzávalót aprítógépbe és turmixoljuk kb. 2 percig, amíg krémes lesz.
Öntsük bele a formákba és végül helyezzük a hűtőbe 3 órára.
Ha elkészítettétek, küldjetek róla képet Facebookon vagy Instagramon! 🙂
A receptet köszönjük szépen Boginak! (@blogibakesit)