Egy növényi fehérjében gazdag krém, ami tökéletes alternatíva reggelire vagy vacsorára. Próbáld ki pirítósra vagy friss kenyérre kenve és fogyassz hozzá zöldségeket, friss petrezselymet.

A tojáskrémhez a VegaMayo paleo & vegán majonézünk került felhasználásra.

Hozzávalók:

  • 180 g natúr tofu
  • 1 tk mustár
  • 1 tk kurkuma
  • 1 ek citromlé
  • 2 ek víz
  • 2 ek ALL IN natural food VegaMayo
  • 2 szál újhagyma
  • só, bors, fekete só

Elkészítés

  1. A tofut lemossuk és kinyomkodjuk belőle a levét, majd egy aprítógépbe daraboljuk és hozzáadjuk a mustárt, kurkumát, sót, borsot, fekete sót, citromlevet, VegaMayo-t és a vizet, majd az egészet krémesre turmixoljuk. (Ha túl sűrű és darabos maradna, akkor nyugodtan lehet még egy kevés vizet tenni hozzá) Apróra felkarikázzuk az újhagymákat és a krémhez keverjük, majd házi kenyérre kenve, friss zöldségekkel tálalva már fogyaszthatjuk is a növényi fehérjében gazdag krémet.
ALL IN natural food - paleo és vegán tojáskrém

A receptet köszönjük Dórinak és Rékának, a Vegstern lányoknak!

Kövess minket Instagramon további recept inspirációért!