Hol tudom megvásárolni a termékeket?

.

31 Júl · hidegnyalat · No Comments

Jelenleg 172 viszonteladónk van országszerte, 65 Budapesten a többi pedig vidéken. Legtöbb partnerünk bioboltok, bio nagykerek, diétásboltok, kávézók, cukrászdák, és éttermek. Honlapunk legújabb funkciója az ”üzlet kereső”.

 

A főmenü soron kattints a Boltok menüpontra, majd a kereső mezőbe írd be az irányítószámot, vagy a várost. Akár még utca nevet is megadhatsz, valamint hatótávolságot a pontosabb keresés érdekében.
Miután ezeket az információkat beírtad a Térképen, azonnal megjelennek a környéken lévő viszonteladók pontos címmel együtt.
Hideg Nyalat házhozszállítás?

Tudtad, hogy Budapest és környékén már évek óta működik házhoz szállításunk? A webshop menüre kattintva kedvedre válogathatsz összes termékünk közül és leadhatod rendelésed a hét minden napján! Sofőrünk (Rudi) rendkívül rugalmas, és az általad megadott időpontban, másnap kiszállítja a termékeket. Miért jó a házhozszállítás? Viszonteladóink nem tartanak készleten minden termékünket, illetve bármikor előfordulhat, hogy épp elfogyott az a bizonyos termék, amire annyira vágytál. Ha viszont házhoz rendelsz, mindig a teljes kínálatból választhatsz, megspórolva az utat a boltba és a finomságok házhoz jönnek.
Netpincér
Budapesten a VII., VIII., és IX. kerületekben már a netpincérről is rendelhetsz Hideg Nyalat fagyit gombócosan! Bizony jól halottad….GOMBÓCOSAN! Kedvedre válogathatsz 18 féle fagylaltjaink közül, amit a netpincér juttat el hozzád. (szeptember 30-ig)