Megnyitott a Twentysix, Budapest legzöldebb kertje, tele ALL IN finomságokkal!

.

 

Néhány héttel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Twentysix, a Király utca legújabb és legzöldebb közösségi tere.  A hely névadója a 26-os szám, ami a növények számára ideális hőmérsékletre utal. A Twentysixben ugyanis télen-nyáron kellemes 26 fokos környezetben, banánfák között üldögélhetünk. 

 

A belvárosi kert megálmodói a gasztronómia,  a természet, és a tudatos lét harmóniájának megteremtésére törekedtek. A közel 2000 négyzetméteren elterülő dzsungel 34 féle növénynek ad otthont, ezen felül pedig négy különböző funkciót betöltő közösségi teret működtet. A stílusos, olasz hangulatot árasztó étteremben friss és egészséges fogások közül válogathatunk, a delikátboltban pedig helyben sütött pékáru és kistermelői élelmiszerek kaphatóak.

 

twentysix all in paleo vegán desszertItt kaptak helyet a paleo & vegán termékeink is. Az étlapon szerepelnek az ALL IN natural food joghurtok (natúr és ízesített változatban), a krémdesszertek, sütemények és juiceok, a SHOP-ban pedig mindezeket – a krémleveseinkkel kiegészítve – meg is tudják vásárolni a vendégek. Hatalmas büszkeség számunkra, hogy Budapest legzöldebb kertjében hozzájárulhatunk paleo & vegán termékeinkkel az emberek egészségéhez és jókedvéhez.

A Twentysix a megfelelő táplálkozáson felül a mozgásra is nagy hangsúlyt fektet, ezért a kerten belül egy jógastúdiót is kialakítottak, ahova hétfőtől vasárnapig térhetünk be egy-egy frissítő jógaórára. A kert negyedik tere egy lakásstúdió, ami a jövőben különböző rendezvények, gasztronómiai workshopok és tematikus pop up vacsorák lebonyolítására bérelhető ki. 

Tipp! Ha fontos számodra a környezetvédelem és olykor egy finom koktélt is megengedsz magadnak, akkor ezt érdemes a Twentysixben elfogyasztanod. A “Plant a Tree Cocktail” névre keresztelt ital megvásárlása után ugyanis egy névre szóló facsemetét ültetnek a vásárló nevében. 

A hangulatos Twentysix reggel-délben-este várja a vendégeit, bár az esti órákban igencsak teltház van, így érdemes előre asztalt foglalni. Reggelizni és a SHOP-ban ebédelni viszont többnyire “bármikor” lehet, ha pedig egy egészséges desszertre vágynánk, akkor is van miből választanunk. 🙂

 

Cím: 1061 Budapest Király utca 26.