Egy pár perces desszertötlet, amivel nemcsak az egészségtudatos vendégeknek kedvezhetsz. 1 banán, krémes Piemont60 csokoládés mogyorókrém, egy kevés étcsoki és már kész is van a villantós finomság!

Piemont60 mogyorókrémünk 60% -ban piemonti törökmogyorót tartalmaz, amin felül csak kókuszolaj, természetes almakivonat és bio perui nyers kakaó kapott helyet. Ebből a néhány természetes összetevőből olyan ínycsiklandó végeredmény születik, amit kóstolás nélkül lehetetlen lenne elképzelni.

Hozzávalók:

Elkészítés:
1. Vágjuk fel kis szeletekre a banánt, majd kenjük meg az egyik oldalát kb. 1 tk
mogyorókrémmel és tegyünk rá egy másik szeletet.
2. Helyezzük sütőpapírra és tegyük be a fagyasztóba 10 percre.
3. Olvasszuk meg a csokit kókuszolajjal és mártsuk bele a banán falatkákat. Ha szeretnénk
megszórhatjuk darabolt mogyoróval.
4. Fogyasszuk azonnal vagy tegyük vissza a fagyasztóba pár percre.

 

A receptet köszönjük szépen Boginak, akit @blogibakesit néven találtok meg Instagramon.

Kövessetek minket további receptekért Instagramon is!