A Rögös krém bejelentése után a leggyakoribb kérdés ami tőletek érkezett, hogy-hogyan lehet belőle vegán “túrógombócot” készíteni. Sokan otthon kísérletezték ki a receptet, mi pedig most egy olyan extra verziót hozunk, aminek a közepébe még eper is került! Természetesen más gyümölccsel vagy anélkül készítve is tökéletes. Próbáljátok ki, zseniális! 🙂 rögös krém rögös gombóc all in natural food

Recept:
200ml cukormentes növényi ital (mandula, rizs vagy kókuszital)
60g gluténmentes rizsdara
kb. 55 g édesítő ízlés szerint

250g ALL IN natural food Rögös krém
35g vegán vanília puding
eper (opcionális)

Fenti hozzávalókból sűrű, “tejbegríz” állagú krémet főzünk. Hagyjuk teljesen kihűlni, de akár előző este is elkészíthetjük.
Ha kihűlt, összekeverjük 250g ALL IN Rögös krémmel és hozzáadunk 35g vegán főzés nélküli vaníliás pudingport.
Végül megtölthetjük eperrel vagy más gyümölccsel, de önmagában is tökéletes.
Ízlés szerint pirítsunk meg egy 1 tk. kókuszolajon mentes panírmorzsát. Forgassuk meg benne a gombócokat.
Eperszósz:
Egy adag epret tetszőleges édesítővel tegyünk fel főni. Hagyjuk, hogy levet engedjen, majd menjünk át rajta botmixerrel.

Igazi villantós desszert glutén,-tej,-tojás,-és hozzáadott cukortól mentesen. Köszönjük a receptet @juhaszvivienn -nek! 🙂

A Rögös krémet 250g-os és 1000g-os kiszerelésben keressétek a webshopon! A kis kiszerelést megtaláljátok továbbá a viszonteladó partnereinknél is.