Itt a jó idő, csiripelnek a madarak, így aki teheti, üljön ki az erkélyre/teraszra vagy a kertbe és kortyoljon el nyugiban egy krémes és tápláló epres smoothiet. A krémességért az ALL IN élőflórás kókusztej felel, ami 7 féle élő&aktív joghurtkultúrát tartalmaz, így nemcsak az ízlelőbimbók, a bélflóra is örülni fog ennek az italnak!

epres smoothie recept ALL IN natural food kokusztejjelHozzávalók 450-500 ml-hez:

  • 75 g friss vagy fagyasztott eper
  • 75 g friss vagy fagyasztott magozott meggy
  • 30 g vegán fehérjepor*
  • 1 ek chia mag
  • 150 ml ALL IN élőflórás kókusztej
  • 150-200 ml víz

Minden összetevőt a turmixgép tartályába helyezünk és közepes fokozaton krémes állagúra turmixoljuk.💗

Fehérjében, rostban és lassan felszívódó szénhidrátban gazdag smoothie, edzés után, étkezések között-helyett is fogyaszthatjuk, attól függően mennyire aktív az életmódunk, milyen az étrendünk.

*A fehérjepornál ügyeljünk, hogy ne legyen benne mesterséges édesítőszer!😌 Étrendünktől függően a fehérjepor elhagyható, helyette 1/2 tk vanília kivonatot is használhatunk.

Az élőflórás kókusztejet natúr és gyümölcsös ízekben, 150 ml-es és 1000ml-es kiszerelésben megtalálod a webshopunkon -» https://allin-naturalfood.hu/shop/elofloras-kokusztej/

Köszönjük a receptet Madarász Kingának, akit Instagramon @madkinga néven találtok meg.