Itt a jó idő, csiripelnek a madarak, így aki teheti, üljön ki az erkélyre/teraszra vagy a kertbe és kortyoljon el nyugiban egy krémes és tápláló epres smoothiet. A krémességért az ALL IN élőflórás kókusztej felel, ami 7 féle élő&aktív joghurtkultúrát tartalmaz, így nemcsak az ízlelőbimbók, a bélflóra is örülni fog ennek az italnak!
Hozzávalók 450-500 ml-hez:
- 75 g friss vagy fagyasztott eper
- 75 g friss vagy fagyasztott magozott meggy
- 30 g vegán fehérjepor*
- 1 ek chia mag
- 150 ml ALL IN élőflórás kókusztej
- 150-200 ml víz
Minden összetevőt a turmixgép tartályába helyezünk és közepes fokozaton krémes állagúra turmixoljuk.💗
Fehérjében, rostban és lassan felszívódó szénhidrátban gazdag smoothie, edzés után, étkezések között-helyett is fogyaszthatjuk, attól függően mennyire aktív az életmódunk, milyen az étrendünk.
*A fehérjepornál ügyeljünk, hogy ne legyen benne mesterséges édesítőszer!😌 Étrendünktől függően a fehérjepor elhagyható, helyette 1/2 tk vanília kivonatot is használhatunk.
Az élőflórás kókusztejet natúr és gyümölcsös ízekben, 150 ml-es és 1000ml-es kiszerelésben megtalálod a webshopunkon -» https://allin-naturalfood.hu/shop/elofloras-kokusztej/
Köszönjük a receptet Madarász Kingának, akit Instagramon @madkinga néven találtok meg.