A csokoládé jégkrémünket hatalmas megtiszteltetés érte nemrég, amiről mi magunk is utólag szereztünk tudomást. A Hír TV Panaszkönyv című műsorában nemrég a dobozos jégkrémek kaptak szerepet, amelyeket egy vakkóstolás keretén belül teszteltek – íz, minőség és állag alapján. Összesen 7 jégkrém került terítékre, köztük az ALL IN paleo & vegán kókusztej alapú jégkrémünk, illetve olyan “nagy nevek”, mint a Carte d’Or vagy a Häagen-Dazs.

Olvass tovább és tudd meg, milyen szempontok szerint pontozták a szakértők a jégkrémeket, így később te is könnyen felismerheted a valódi minőséget.

Azok, akik az olvasás előtt a videót néznék meg, ide kattintva már bele is vethetik magukat a témába. 

Azoknak, akik pedig csak a kóstolás végeredményére kíváncsiak, eláruljuk, hogy az ALL IN csokoládé jégkrém lekörözte a fagylaltmogulokat és első helyezett lett a dobogón.? 

Hogyan lehet felismerni egy minőségi jégkrémet?

A vakkóstolás alanyai Csíki Sándor étteremkritikus, a Food & Wine gasztronómiai szakírója, és Osama Kutaini, a Byblos étterem tulajdonosa voltak, akik az ízeket, állagokat és az olvadás mértékét figyelembe véve pontoztak. Utóbbi összefüggésbe hozható az alapanyagok minőségével, hiszen 

minél gyorsabban olvad egy jégkrém, annál több levegő található benne. Ott operálnak több levegővel, ahol olcsóbb terméket  akarnak előállítani.

– mondta el Csíki Sándor a videóban a kóstolás kezdetén.

A jégkrém színe szintén a minőségéről árulkodik, főleg egy csokoládés íz esetében. Minél sötétebb egy csokifagyi, annál több kakaópor/csokoládé található benne. 

 

ALL IN natural food - paleo és vegán csokoládés jégkrém, fagylaltAz ALL IN -nél büszkék vagyunk a termékeink összetevőire. A csokoládé jégkrémünkben az alábbi összetevőkkel találkozhattok:

Kókusztej (kókuszkivonat, víz), természetes almakivonat, növényi rostok (inulin, élelmi rost), kakaópor, 100% csokoládé pasztilla, kakaóvaj, 100% Arabica kávé, Himalája só, bourbon vanília őrlemény

A fagylaltunk sötét színét a 100%-os csoki pasztilla és a kakaópor adja. A felsorakoztatott termékek közül ez volt a legsötétebb színű és a nyári melegben leglassabban olvadó résztvevő.

A vakkóstolást követően a Hír TV műsorvezetője mindegyik jégkrémről lerántotta a leplet, a “kóstolók” pedig igencsak meglepődtek a döntésükön és a végeredményen. Nem ismerték a péceli székhelyű ALL IN natural food márkát, így a kókusztej alapú jégkrémeinket sem, mégis ezt választották első helyezettnek. 

Hatalmas megtiszteltetés ez számunkra, ami arról ad visszaigazolást, hogy megéri kisebb cégnek lenni és hosszú távon a minőséget szem előtt tartani – még ha ez kicsit magasabb előállítási és fogyasztói árakat jelent. 

Reméljük ezután a pozitív benyomás után a többi 15 féle jégkrémünket, és további paleo & vegán termékünket is megkóstolják majd azok is, akik eddig nem mertek egy glutén,-tej,-tojás,-szója,-és hozzáadott cukortól mentes alternatívához nyúlni a hagyományos helyett.

Itt tudjátok megnézni a teljes adást, a videó eleje már a fagyis témával kezdődik??